SZOLGÁLTATÁSAINK

Élő közvetítés

Megbízható és kiváló minőségű élő internetes közvetítést tudunk biztosítani ministábtól a sok kamerás, többhelyszínes projektekig. Multiplatform livestreamet is tudunk szolgáltatni, vagyis egy időben mehet ugyanaz a tartalom a népszerű közösségi média oldalakra és weboldalakra is. A megbízható streameléshez saját fejlesztésű bonding rendszert használunk, ami már televíziós közvetítéseknél is bizonyított.

Több kamerás élő közvetítéseket végzünk közvetítőkocsinkkal hazai és nemzetközi viszonylatban. Alkalmazunk fedélzeti kamerákat, FPV és hagyományos drónt, lassítás-visszajátszást, élő eredményközlést, infografikát… vagyis mindent, ami ezen a területen szokásos. A jel továbbításához SRT (IP) streamet vagy műholdas (SNG) átvitelt használunk.

Tartalomgyártás

Bevilágított, zöld hátteres stúdiónk alkalmas élő vagy rögzítésre kerülő videó tartalmak előállítására. Különféle hátterek is rendelkezésre állnak, így fotózásra is alkalmas. A stúdió 4k- kamerákkal, videókeverővel, rögzítővel van felszerelve.

Eszközeinkkel reklámfilmek forgatása is lehetséges akár a stúdióban akár más helyszíneken. A rögzített anyagokat a megbízó elvárásai szerint forgatjuk ls utómunkában készre alakítjuk. A stúdió berendezései alkalmasak podcastok és videócastok készítésére is.

Bérlés

Bérlési szolgáltatásunkon keresztül széles választékban kínálunk kiváló minőségű eszközöket és berendezéseket, amelyek segítik Önt rendezvények, felvételek vagy stúdiómunkák sikeres megvalósításában. Kölcsönözhet közvetítőkocsit személyzettel, ami ideális megoldást nyújt a élő közvetítések lebonyolításához. Továbbá bérelhet optikai kábeleket, SDI kábeleket, kamerákat és stúdióeszközöket. Ha stúdiót vagy LED falat keres, nálunk megtalálja a megfelelő lehetőségeket.

Az ügyfelek elégedettsége kiemelten fontos számunkra, ezért minden bérelhető termékünk magas minőségű és kifogástalan állapotban van.  Keresse fel cégünket bizalommal, és szakértő csapatunk segít Önnek megtalálni a legmegfelelőbb megoldást az Ön igényeihez és elképzeléseihez.

SPORT LIVE MEDIA 

Fókuszunk a kiváló minőségű produkciókra irányul, hogy világszerte életre keltsük az eseményeket a közönség számára.

© 2023 Sport Live Media Kft. Minden jog fenntartva.

Scroll to Top