Impresszum

Vállalkozás neve: Sport Live Media Kft.

Adószám: 12194614-2-43

Cégjegyzékszám: 01 09 563829

Cím: 1116 Budapest, Nádudvar utca 4/c.

Adatvédelem

https://www.sportlivemedia.hu/ honlapot az Sport Live Media Korlátolt Felelősségű Társaság (1116 Budapest, Nádudvar utca 4/c.) üzemelteti.

A weboldal meglátogatása jelenleg nem jár semmilyen regisztrációval, ezért személyes adatokat sem gyűjtünk vagy tárolunk Önről.
Az informatikai rendszereink védelme érdekében és/vagy az esetleges hibák kizárása miatt a honlap meglátogatásakor eltároljuk az Ön IP címét, és a megtekintett oldalak URL-jét a saját webszerverünkön. Ezeket az információkat nem továbbítjuk harmadik fél részére, és csak a webszervert üzemeltető rendszergazdáink férhetnek hozzá. Ezek az adatok automatikusan és véglegesen törlődnek a rendszerből 30 nap után. Ezeknek az adatoknak a kezelője az Sport Live Media Kft.
Statisztikai célból azonban anonimizált, általánosított adatokat gyűjt számunkra a Google Analytics rendszere. Semmilyen személyes adatot nem továbbítunk a Google Analytics rendszere felé, az Ön IP címét is csak anonimizálva (az IP cím utolsó része nem kerül elküldésre). Minderről további információk:
https://support.google.com/analytics/answer/2763052?hl=hu. Emellett a Google Analytics rendszere a következő adatokat gyűjtheti:
• Számítógép / mobil eszköz, operációs rendszer, böngésző adatai
• Képernyőfelbontás
• Ország, város (pontos lokáció beazonosítására nincs lehetőség)
• Ön által megtekintett aloldalak URL-jei
• A honlapunkon eltöltött idő
Ezeket az összesített adatokat arra használjuk, hogy jobban megismerjük az oldalunk látogatóinak szokásait, mely hírek, cikkek, videók, szolgáltatások népszerűek, milyen fejlesztéseket hajtsunk végre a jövőben.
Ezeknek az adatoknak a kezelője a Google. A Google adatvédelmi irányelveiről itt olvashat többet: https://policies.google.com/privacy?hl=hu

Amennyiben bármilyen kérdése lenne az adatvédelemmel kapcsolatban, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi e-mail címen: info@sportlivemedia.hu

SPORT LIVE MEDIA 

Fókuszunk a kiváló minőségű produkciókra irányul, hogy világszerte életre keltsük az eseményeket a közönség számára.

© 2023 Sport Live Media Kft. Minden jog fenntartva.

Scroll to Top