A Sport Live Media számos eseményen közvetített illetve közreműködött, melyekből ízelítőt kaphat a youtube csatornánkon:

Sport Live Media youtube csatorna


A Sport Live Media Kft. partnerével a GTG Stúdió Kft-vel Magyarország és a régió első, és eddig egyetlen rendezvénymédia üzemeltetője. Rendelkezünk mindazzal a szaktudással, műszaki háttérrel, ami egy nagyszabású esemény több tíz- vagy százezer résztvevőjének gyors, hiteles informálásához szükséges. Az általunk szerkesztett és sugárzott műsor túlnyomórészt élő bejelentkezésekre, riportokra épül, és teljes mértékben kiszolgálja a résztvevők és a rendezők információ-közléssel kapcsolatos elvárásait, ugyanakkor lehetőséget biztosít a rendezvény látogatóinak elérésére, különböző marketing üzenetek, reklámok hatékony célba juttatására is. A szolgáltatást a mindenki számára elérhető FM rádión (pl. GSM headseten)/ okostelefonon, interneten lehet igénybe venni.

Eddigi referencia-adásaink igazolják a rendezvényrádiózás létjogosultságát. Itt kell kiemelnünk, hogy a Magyar Nemzeti Autósport Szövetséggel (MNASZ) kötött keretszerződés alapján 2009-től mind a mai napig Rallye Rádió néven közvetítjük többek között az Országos Rally Bajnokság futamait.

A rendezvényrádió kitűnő lehetőséget biztosít a nagy területen zajló sport/kulturális, stb. rendezvények látogatóinak szélesebb körű kiszolgálására. A hagyományos információközlő technikákkal – mint óriás video kivetítő, hangosítás – együttműködve, azokat kiegészítve további tartalmakat, háttér-információkat tudunk eljuttatni a résztvevőkhöz az aktív események alatt illetve az aktív időszakok között is.

Szintén egyedülálló „rendezvény-TV” szolgáltatásunk is meggyőző referenciákkal rendelkezik immár (V. Lipicai Fogathajtó Világkupa, Downhill Országos Bajnokság, Szilveszter Rallye 2009-2010-2011-2012, 12H Hungary megbízhatósági verseny 2010, Mecsek Rallye 2010-2011 IRC 2012, MNASZ Autós Gyorsasági Bajnokság futamai Hungaroring-SlovakiaRing-PannoniaRing valamint külföldön a 24hDubai és a Porsche GT3 Cup Middle East Szaúd Arábia futamok, RedBull Car Park Drift Final Jeddah). Technikailag felkészültünk egy rendezvény több kamerás (6-8) élő közvetítésére. Akár mozgó versenyautóból, hajóról, repülőgépről vagy lovas fogatról is tudunk kiváló minőségű képet továbbítani (Hungaroring Kupa 2011, AMS EXPO 2011, Nagy Futam 2013). A helyben szerkesztett képi tartalmat továbbítani tudjuk internetre, kábeltévé hálózatra, helyi kivetítőre vagy igény esetén TV műsor élő adásába (Riyadh Porsche GT3 Cup, Nagy Futam 2013., Budapest). Lehetőség van a szerkesztett adás sugárzására is a rendezvény körzetében. Az adást akár kameránként rögzítjük, így későbbi összefoglalók készítésére minden eddiginél több nyersanyag áll rendelkezésre.

Értékes és változatos felületeink egyedülállóan hatékony megjelenést biztosít megrendelőnk számára.
Biztosak vagyunk benne, hogy ezek az innovatív szolgáltatások újszerűségükkel hozzájárulnak a sport és kulturális rendezvények egyébként is hagyományosan magas színvonalú rendezéséhez.