Bemutatkozás

Visszanyúlunk a rádiózás és televíziózás eredetéhez, információt adunk, csak kicsit másképp, szórakoztatunk, csak kicsit másképp, élményt nyújtunk, újszerűen.

Ült már száguldó versenyautóban, cikázó repülőben vagy széllel küzdő vitorláson, mikor a győzelemre tör mindenki? Tudja, hogy mi történik a vezető és mitfahrer között a verseny őrületében? A partról el sem tudja képzelni, hogy a csendesen sikló vitorláson micsoda gigász küzdelem folyik az elsőségért? Mi ezt adjuk közre! Hallhatja, láthatja és átélheti a verseny hihetetlen pillanatait, megértheti és átérezheti, hogy hol dőlt el a győzelem! 

Mi ottvagyunk minden pillanatban és ÖNNEK közvetítünk…
Esetleg ön szervezi az eseményt? Szeretné annak ismertségét, látogatottságát és színvonalát emelni? Elérhetővé tesszük az eseményt szélesebb közönség számára, ezáltal ezen céljai már meg is valósultak!

A Sport Live Media Kft. azzal a céllal alakult, hogy különböző rendezvények magas színvonalú, hang és képi (video) helyi, internetes és rádiófrekvenciás műsorszóró közvetítését biztosítsa.Magyarországon eddig példa nélküli egyben hiánypótló vállalkozásunkkal egy olyan műsorszolgáltatást valósítunk meg, ami emeli a rendezvény színvonalát és az esemény szponzorai és hirdetői számára nagy hatékonyságú médiát biztosít.